perjantai 26. maaliskuuta 2010

Hajuvesirakkautta ja vaatekriisiä

 Sain tänään postissa aivan ihanan hajuveden 2nd handina! Se on JLon Glow after dark ja sopii mulle kuin nenä päähän!

 Mun omaan nenään se tuoksuu naiselliselta ja pehmeältä mutta voimakkaalta ja itsevarmalta. JLo itse (?) on kuvaillut sitä näin:

"Glow After Dark was really inspired by the feeling you get when you're out of the nightclub with your friends, celebrating and enjoying the nightlife. It's all about fun times with your girlfriends, going out, feeling good, looking good and havin fun!"

Oon aina tykännyt JLon makeahkon tulisista tuoksuista, mutta tämä on kyllä ihan mua. Plussaa myöskin metallireunaisesta pullosta, jossa pysyy varmasti lasipulloa pitempään hyvänä. Mulla on tossa ihan tarpeeksi pilautuneita lasipulloja hyllyssä... Kuten oon joskus aiemminkin todennut,  niin mun lempparihajuvesilla on ollut simmonen taipumus aina, että ne lakkautetaan. :P (Diesel Zero Plus Feminine, Escada Island Kiss, Nina Riccin keltainen...)Toivottavasti tämän kanssa ei käy samoin!

Huomenna olisi sitten tarkoitus lähteä risteilemään hyvin sujuneen koulukevään päättymisen kunniaksi. Kevät oli rankka, mutta arvosanoihin nojaten kiitettävä. Harjoitteluun sitten maanantaina Viking Linen matkamyyntiin.

Mulla on kriisinpoikasta huomisen vaatevalinnan suhteen. Vaatekaapissa on runsauden pulaan, mutta silti taas kyllästyttää. Liian usein huomaan päätyväni niihin samoihin, vaikka paljon tuoreempaakin valinnanvaraa olisi. Musta ja punainen vaan on mun värejä, siitä ei pääse mihinkään. Useimmiten vielä polkadotiin yhdistettynä. Tullaan laivan jälkeen jatkoille meille etkoilemaan baaria varten ja silloin on sitten mahdollista vielä vaihtaa vaatteita, jos niikseen tulee. Laivalla olisi tarkoitus mennä yhdellä vaatekerralla, ettei tule turhaa kannettavaa. Odotan intohimoisesti otsiksen kasvamista, jotta saan sen Mirkka Metsola-tyyliin rullalle. Fiftarivaikutteet rocks! Todennäköisesti mun päällä nähdään huomennakin alaspäin huomattavasti levenevä polvimittainen mekko paksulla tissivyöllä, korot jaloissa ja punat huulissa. Se vaan on se, jossa mä viihdyn kaikkein parhaiten.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Viikonloppua odotellessa...

Koulussa on hirveä tohina päällä, kun on viimeinen viikko ennen työssöoppimisen alkamista. Siksipä en ole nyt ehtinyt kauheasti kirjoitella tänne.

Viikonloppuna pidettiin perjantaina Tartu Mikkiin!-kisastudiota, koska oltiin muutaman kaverin kanssa siellä yleisössä. Tuli sitten kolmeen asti yöllä istuttua ja parannettua maailmaa. Lauantaina lähdin jo puoli kahden maissa liikenteeseen, ja olin Turkuhallissa Business Clubilla ja katsomassa matsia aitossa. TPS pelasi kauden viimeisen runkosarjan ottelun HIFKiä vastaan voitokkaasti lukemin 3-2. Hyvä TPS! Koko illan tarjoilut olivat ilmaiset ja varsin tasokkaat, ja jengi lähti jatkamaan melkoisissa pohjissa.. Illan aikana käytiin mulle uudessa Cup & Pintissä rautatieaseman liepeillä. Se osoittautui ihanaksi indie-henkiseksi paikaksi, jonka kruunasivat majesteettiset valtaistuin-tuolit. The Sounds soi ja Magners oli maittavaa. Roger. Sunnuntai sitten menikin selviytyessä..

Tänään kävin nappaamassa ruotsin suullisesta kokeesta odotetun kiitettävän. Huomenna olisi vuorossa matkailumaantiede, torstaina kiertoajelukoe ja perjantaina laivaliikenteen varausjärjestelmiä käsittelevän Amadeuksen koe. Lauantaina luvassa Saaristo-risteilyä, joten kiirettä pukkaa.

Angst-fiilikseen sopiva loistavuus-biisi:



Nyt treeneihin, adios!

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Vihdoin osasin!

Jee! Selailin tuossa vanhoja kommentteja, ja huomasin Mairan neuvoneen video-ikkunoiden lisäämisessä. Paljon kiitoksia siitä!

Tämän biisin myötä hyvää yötä!

AAA

Alice, Asu ja Arskoja.

Aloitetaan siitä Alicesta. Olin siis tänään ystäväni kanssa katsomassa Alice in Wonderlandia 3D:nä. Oon aivan rakastunut! Se oli mun eka 3D-elämys, ja en odottanut siltä oikein mitään. Tuli siis oikein positiivinen yllätys! Ne lasit vaan vähän tuppasivat valumaan ja toisaalta painamaan nenää. Tykkäsin tarinasta kovin ja hahmot olivat hienoja! Lentokohtauksissa tuntui mahanpohjassa asti ja taisteluissa tuntui, että esineitä lentää oikeesti päälle. :D Aivan mahtavaa! Leffassa oli kuitenkin vanhasta ihanasta klassikosta tutut hahmot ja muistui vanhakin tarina mieleen.



Lähdin katsomaan leffaa tällaisessa asussa:



Sitten tulee kuvasadetta lemppari-aurinkolaseista!

Monen monta vuotta vanhat, Hennesiltä muistaakseni:



Blues Brothers:



Ruskea 70s:



Bling bling:



Musta 70s:



Modernimpi BB, istuu tumman tukan kanssa hyvin mun mielestä:



Eläinkuosia:



Ruisrock09-lasit vol. 1, kaveripoika osti mulle =)



Ruisrock09-lasit vol. 2, Soneran mallistoa :D



Mun aurinkolasit on yleensä aina jollain tapaa hauskoja. Kuten huomasitte, niin värit ovat yleisimmin punainen, musta ja ruskea, aivan kuin vaatetuksessakin. Jotkut lilat pokat olisi vielä kiva löytää ensi kesän kinkereihin. =)

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pari uutta mekkoa

Hurahdin taas tilaamaan Bubbleroomista. :P

Mun mielipide pinkistä on ollut pitkään, että se on tosi teinimäinen väri. Sitten vasta tajusin, että ei se välttämättä kaikkien päällä siltä näytä yhdistettynä muihin asusteisiin. Tykkään tosi paljon tuosta mekosta. :)



Tämä sitten taas melko perinteistä Emppua. Ihastuin tuohon paljettiosaan.



Huomenna aurinkolaseista!

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Nams Nams..

Jaan nyt kanssanne helpon, mutta ah niin ihanan herkun ohjeen:

Uunilohkoperunat



Yhdelle

1-2 kiinteätä perunaa
öljyä (rypsi, oliivi, mitä sattuu olemaan)
pari valkosipulinkynttä
suolaa

Pese perunat ja lohko ne 8 osaan. Levitä uunipellille öljyä ja purista joukkoon kynsilaukat. Ripottele suolaa. Pyörittele perunoita seoksessa ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30-45 min perunoiden koosta riippuen. Tarjoa dippikastikkeen kanssa. Nams.

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Uutta keittiöön!

Meidän (mun ja kämppiksen) koti on ihan meidän näköinen. Ollaan molemmat melko rempseitä tyttösiä ja se saa näkyä sisustuksessakin.

Keittiö sijoittuu sopivasti mun ja Iran huoneiden väliin, ja on suuri osa meidän yhteisiä tiloja. Sitäkin on siis syytä pitää nättinä.

Kävin eilen Ikeassa suunnittelemassa vähän uusia tuulia keittiöön kevät-piristeeksi. Annan kuvien kertoa:







Uutena tuli tuo taulu, pöydällä olevat purkit teelle ja puuropusseille sekä servetit. Siivottiin koko keittiö kerrankin kunnolla ja se näyttää nyt muutenkin ihan erilaiselta. :D

Tässä vielä bonuksena pari kuvaa mun huoneesta:









Nyt valmistelemaan huomisia luokkabileitä, jee jee! =)

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Takaisin salille!

Vaikkei ulkomuodosta (vielä) ehkä huomaakaan, minäkin käyn salilla! Aloitin tammikuun lopulla, ja olen rakastunut etenkin Les Millseihin eli ohjattuihin jumppiin. Käyn mielelläni BodyPumpissa, Power Circuitissa, BodyBalancessa, Zumbassa ja Pilateksessa, mutta suurin intohimoni on BodyCombat.



Kuten kuvasta näkyy, Body Combat on hyvä mix kamppailulajiharjoittelua ja aerobista settiä tiukassa paketissa. Tuntiin kuuluu potkuja, lyöntejä ja hieman perinteisestä aerobicista tuttuja askelsarjoja. Hiki lentää ja ardrenaliini virtaa. Ihanaa! Tulee oiva tilaisuus purkaa kaikki paineet ja keskittyä siihen omaan suoritukseen.

Hiihtoloman ajan oli taukoa liikkumisesta, ja kroppa huutaa sinne jo. Se tunnin jälkeinen euforia on jotain aivan uskomatonta.

Ruokavalio on syytä asettaa taas jo hyväksi havaitulle 5 ateriaa päivässä-linjalle. Terveellistä koti -ja kouluruokaa, puuroa aamulla ja jotain pientä välipalaa kuten hedelmää. Sillä tippui kuukaudessa 5 kg yhdistettynä hyötyliikuntaan (kävelen kouluun 2km/suunta/päivä eli 20 km viikossa) ja näihin liikuntatunteihin.

Tästä on hyvä jatkaa uutta elämäntapaa!

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Music is everywhere

Mulla se on. En osaisi elää päivääkään ilman musiikkia. Se kuuluu yksinään vietettyyn aikaan hyvin vahvasti ja tietysti myös kavereiden kanssa.

Tässä lista "muutamasta" suosikkibändistäni:

AC/DC
Apocalyptica
Apulanta (Heinola 10-levyyn asti)
Audioslave
Blondie
Bob Dylan
Bonnie Tyler
CMX
Deep Purple
Elvis Presley
Eppu Normaali (etenkin punkimpi tuotanto)
Francine
Guns N' Roses
Hassisen Kone
Horrorpops
Hurriganes
Iron Maiden
Jefferson Airplane
Jerry Lee Lewis
Juice Leskinen (kaikki kokoonpanot)
Klamydia
Kotiteollisuus
Led Zeppelin
Leevi and the Leavings
Lynyrd Skynyrd
Maj Karma
Metallica
Michael Jackson
Muse
Nirvana
No Doubt
Oasis
Pearl Jam
Pelle Miljoona
Pintandwefall
Pulp
Queen
Rammstein
Ramones
Red Hot Chili Peppers
Scorpions
Sex Pistols
Slayer
System of A Down
Tehosekoitin
The Killers
The Sounds
The White Stripes
Ultra Bra
Zen Café

Tulee kyllä kuunneltua tosi laidasta laitaan popista metalliin. Mitään genreä en tuomitse, ja jokaisesta löydän varmaan jonkin miellyttävän biisin, mutta kyllä sydäntä lähinnä on rock, punk ja metal eri muodoissaan.

Mulla on tapana kavereiden kanssa järjestää levyraateja, joissa jokainen valitsee määrän X biisejä (3-5 yleensä), ja vuorotellen soitetaan niitä, arvioidaan asteikolla 1-5 ja perustellaan hyvin. Se on huisinhauskaa, ja avartaa aina musiikillista maailmaa entisestään.



Viimeisimmän rock-painotteisen levyraatimme voittajaksi selvisi odotetusti Depeche Moden Enjoy the Silence arvosanoin 5, 5, 5 ja 4½. Biisejä oli laidasta laitaan, ja jotkut saivat jopa 0 joiltain osanottajilta. Perustelut alkoivat kärsiä loppuillasta, kun alkoi olla tarpeeksi tuoppeja kumottuna..

Spotify is my love, too. Paitsi ne mainokset, kraah. Tässä pari luomaani soittolistaa:

Rock on baby

Kaikkii ihanii

Tähän loppuun tällä hetkellä kovassa soitossani oleva biisi:

Pain - Eleanor Rigby

(Jos muuten joku bloggari tai muu osaa kertoa, että miten saan simmosen YouTuben kuvaikkunan tänne, niin saa kertoa ;))

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Back in business

Hiihtoloma vierähti ja paluu sorvin ääreen koitti. Se tarkoittaa sitä, että blogipäivitykset jatkuvat entiseen tapaan. =) Nyt luvassa se lupaamani suuri hiihtolomapostaus.

Tiistaina matkustin Porista Raumalle ja sain kyllä reissun aikana paremman kuvan kaupungista kuin mikä on ennen ollut. Oltiin ystäväni Katariinan kanssa syömässä Wanhan Rauman Kellarissa ja en muista koska olisin viimeksi saanut niin hyvää ravintelisafkaa! En normaalisti syö possua kovinkaan usein, mutta nyt päädyin siihen rakastamieni Bearnaisen ja Aura-juuston houkuttelemina. Miljöö oli myöskin hieno ja sopii tarvittaessa myöskin romanttisiin iltoihin perhe -ja ystäväjuttujen lisäksi. Ruuan jälkeen heitettiin autolla sight seeing-kierros, jossa näin mm. entisen RMJ-paikan, uuden keskustan, Äijänsuon urheilukeskuksen ja muuta. Yhdet juomat nautittiin Mr Jonesissa, jossa kiinnitimme vahvasti keski-ikäisten miesten huomiota.

Kämppikseni Ira haki minut sieltä, ja ajettiin Rauman maaseudulle hänen vanhempiensa luokse. Siellä saunottiin tunnelmallisimmassa ulkosaunassa, missä olen koskaan ollut! Lauteet olivat tosi korkealla kuin parvella, ja sauna oli koristeltu kynttilöin. Illan kruunasi muutama olut ja kuohari.



Pääsin myöskin tapaamaan eläinystäviä! Tässä Sulo aka Sukke-kisu ja Juice-koira:





Keskiviikkona käytiin meren jäällä köyhän miehen koiravaljakkoajelulla, joka käsitti pulkan, koiran ja vetovaljaat. Vauhti oli kova ja todella hauskaa oli!

Keskiviikkona siirryttiin Turkuun lähteäksemme torstaina Seiskan Bileristeilylle. VRkään ei pettänyt meitä ja aikataulullisesti ei tullutkaan oletettuja hankaluuksia. Käytiin Iguanassa texmex-päivällisellä ja päästiin itsepalveluautomaatin ansiosta kohtuullisen kivuttomasti laivaan. Kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa:

























Melkoisen lujaa siis meni... Siihen vielä lisäksi saunaviikonloppu syntymäkaupungissa, niin voitte arvata millainen olo on edelleen...