maanantai 27. syyskuuta 2010

Hemmotteluviikko

Perus maanantaiv**utuksesta huolimatta viikko alkoi loistavasti, kun varaamani hemmottelupakettiaika koitti. Kyseessä oli Turun kosmetologikoulun kalenterista bongaamani supertarjous, jossa sai kasvohoidon, spa-jalkahoidon ja käsihoidon 50 eurolla.

Kasvohoito ylitti kaikki odotukset. Alkupuhdistuksien jälkeen iho analysoitiin. Mulla on just sellainen iho, jollaiseksi sen oon aina kuvitellutkin, eli herkkä pintakuiva sekaiho. Tämän jälkeen iho höyrytettiin ja samalla hierottiin kuorinta-aine. Kaikki tuotteet valittiin tietysti mun ihotyypin mukaisesti. Kuorinta-aineen vaikuttava aine oli jojoba-öljy. Seuraavaksi puhdistettiin iho mekaanisesti, eli toisin sanoen simmosella rautahärvelillä kaiveltiin mustapäitä ulos. Yleensä tuo sattuu ihan järkyttävästi, mutta nyt pikkaisen nipisteli, tyttö osasi hommansa. =) Puhdistus viimeisteltiin vielä korkea taajuus-laitteella. 
Harmikseni olin nyppinyt kulmakarvoja jo kotona, mutta onneksi omaan puolihuolimattomaan tapaani sinne oli jäänyt jotain työstettävää (rakastan sitä tunnetta, kun joku nyppii mun kulmakarvoja! Juu, masokisti...) Tämän jälkeen tehtiin kasvo-, dekoltee- ja niskahieronta. Aaaah niin ihanaa! Naamiovaiheessa laitettiin kahta eri naamiota. Puhdistavaa T-alueelle ja kosteuttavaa muualle kasvoihin. Päivettävä kasvovoide viimeisteli kokonaisuuden. 


Kasvohoidon kanssa samanaikaisesti tehtiin siis myös spa-jalkahoito ja käsihoito. Näissä molemmissa suuressa roolissa oli hieronta, joka oli ennalta-arvattavasti aivan ihanaa. Lisäksi kynnet liotettiin ja tehtiin manikyyri ja pedikyyri. 

Koska mulla on kyseessä hemmotteluviikko, se tarkoittaa, että keskiviikkona menen tunnin hierontaan, jonka hankin CityDealin kautta. Tuosta lystistä pulitan vaivaiset 10 euroa. Tällä viikolla pitäisi myös tulla Elloksen paketti, josta tulee löytymään uudet Adidaksen juoksulenkkarit, ulkoilupuku, uimapuku, pari mekkoa (ylläri), sormikkaita, legginsit jne.. Näistä lisää tuonnempana.

Olen myös hemmotteluviikon puitteissa lisännyt kalenteriin liikuntaa. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä keppijumppaan, BodyBalanceen ja BodyPumpiin. Liikunnan lisääminen tosin ei rajoitu vaan tähän viikkoon, vaan tarkoitus olisi aktivoitua pidemmälle aikavälille. Ensi viikolle on merkitty Circuitia ja BodyCombatia ja sitä seuraavalle viikolle zumbaa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

(Kuva pikkuparatiisi.fi)

lauantai 11. syyskuuta 2010

Agadir on my mind

Lupasin edellisessä postauksessa kertoa siitä syksyn toisesta matkasta. Olen siis lähdössä marraskuun alussa äitini kanssa Agadiriin, Marokkoon! Kuulen jo mystisten rytmien soivan korvissani. :D Meidän piti ensin tehdä minireili  Itävallan ympäristössä, mutta sitten todettiin olevamme niin stresaantuneita molemmat, että rantaloma olisi paikallaan. Oon ollut tuollaisella rantalomalla viimeksi 10 vuotta sitten! Oon enemmän kaupunkiloma-tyyppiä, mutta kivaa vaihtelua vaihteeksi heittää aivot narikkaan ja pestautua rantavalaaksi. ;) Mukaan lähtee äitini ranskaa äidinkielenään puhuva mies, koska Agadirissa ranskaa puhutaan huomattavasti paremmin kuin englantia.



Tarkoitus on lähteä nimenomaan lepäämään ja nauttimaan auringosta ja breiksistä kaamoksen keskellä. En missään nimessä halua, että tuo reissu menee dokaamiseksi, kuten suomituristeilla yleensä. Haluan osallistua retkille ja haistella paikallista kulttuuria.

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Paluu arkeen ja suuri matkakuume!

Kesä on ohi. Koulu alkoi muutama viikko sitten ja se on vienyt mun aikaa ja jaksamista aikalailla. On tämä blogin pitäminen ollut taas hieman katkolla, mutta siihen koitetaan nyt saada taas parannusta ajankohtaisilla aiheilla! =)

Kesällä en päässyt MIHINKÄÄN. Tallinna, Tukholma ja Porin seutu kuuluu kaiken matkailuasteikon ulkopuolelle, koska ne on niin tuttuja paikkoja. En liiemmin laske Viroa kuin Ruotsiakaan ulkomaaksi. Tämä sitten aiheutti sen ajatuksen, että ulkomaille on päästävä syyslomalla vaikka mikä olisi. Onneksi olin tehnyt heinäkuun palkasta kannattavan peliliikkeen ja säästänyt rahat valmiiksi. Matkakumppanikseni valikoitui Jenni, joka on yhtä vapaa kuin minäkin tekemään mitä vaan syyslomalla.

Mietimme ensin kohteeksi Bremeniä, jonne olisi riittävällä nopeudella saanut lähes ilmaiset lennot ja hotelli ei siihen päälle olisi paljon maksanut. Nämä kuitenkin menivät tietenkin silmänräpäyksessä ja piti alkaa miettimään muita vaihtoehtoja. Rantalomakin kävi mielessä, mutta meidän budjettiin sopiva loma olisi pitänyt ottaa äkkilähtönä ja siinä olisi ollut omat riskinsä hotellin ja muun suhteen. Seuraavaksi mietimme Amsterdamia, mutta se osoittautui puolet kalliimmaksi, kuin Berliini, johon lopulta päädyimme.


Tarkoituksena on nyt siis seilata laivalla Tukholmaan ja lentää Arlandasta (wink wink, useat matkat huomattavasti edullisempia sieltä kuin Suomesta!) Tegeliin. Koko matkasta tuli uskomattoman halpa. Lennot + perushotelli hyvällä sijainnilla viideksi yöksi kustansi henkilöltä vain 220 euroa! Suunnitelmissa on nauttia hyvästä ruuasta, halvasta juomasta, saksalaisesta kulttuurista ja historiasta sekä Hanseista ja Günthereistä. ;) Takaisin tullessa vietämme päivän Stockiksessa ja yövymme mun mutsin luona. Päivälaivalta shoppaillaan mukaan vielä viimeiset verovapaat ostokset. Jei!

Toisesta reissusta seuraavassa postauksessa! Loppuun vielä ihana Paloma Faith! En tällaiselle popille normaalisti lämpene, mutta soul-vaikutteet tekevät Palomasta iskevän.