maanantai 31. tammikuuta 2011

I'm back!

Paluu sorvin ääreen! Syksy ja talvi ovat olleet elämässäni kiireistä aikaa ja blogin kirjoittaminen on jäänyt tyystin. Anteeksi siitä. Kevät kuitenkin siintää näkökentässä ja siitä saa aina uutta positiivista energiaa. Tässä postauksessa kertoilen vähän kuulumisia ja mitä tuleman pitää! =)

Huomenna alkaa toinen harjoitteluviikko laivalla konferenssiosastolla. Tämän vapaaviikon olen pyhittänyt liikunnalle, ystäville, koulurästeille ja palkkatöille. Viikko on tuntunut menevän yhtä nopeasti kuin viikko laivallakin. Tätä vauhtia se kevät tulee ennen kuin ehtii huomatakaan!

Sain salikaveriksi ystäväni Jennan, ja nyt siellä on tullut käytyä täysin uudella innolla 4 kertaa viikossa. Ohjelmaani kuuluu vanhaa ikisuosikkia BodyCombatia sekä Zumbaa ja saliharjoittelua. Treenit kruunataan entiseen tapaan hierovissa tuoleissa. 8)
Liikunnan ohella on tarkoitus keventää taas ruokavaliota. Homma sai hienon startin laivalla, jossa viikon aikana onnistuin tiputtamaan 2,5 kiloa syömällä kasvispainotteisia järkeviä annoksia säännöllisesti mitään sen enempää kieltämättä. Kesäksi tavoite on 15 kiloa.

Tällä hetkellä pursuan energiaa. Kävin aamulla Combatissa, äsken hain virtaa intialaisesta päähieronnasta (tästä tarkempi postaus huomenna) ja vielä viimeinen rutistus olisi Zumban parissa myöhemmin illalla.

Käynnissä on myöskin pieni sisustusvimma. Kämppis vaihtui ja sopivasti on muutenkin kiva saada vähän vaihtelua kotiin. Uuden kämppiksen tuparit ovat ensi kuun lopulla, joten sitä ennen olisi hyvä saada muutokset valmiiksi. Postausta siitäkin homman valmistuttua.

Kivaa viikkoa!