torstai 10. helmikuuta 2011

Hälsningar från Stockholm!

Olen viettänyt täällä Tukholmassa, eli yhdessä kotikaupungeistani, muutaman päivän laivaviikosta palautuen.
Pari ensimmäistä päivää menikin aika pitkälti laiskotellessa ja shoppaillessa, eilen vietettiin äidin kanssa tyttöjen iltaa ja tänään kävin ensimmäistä kertaa thaimaalaisessa öljyhieronnassa.

Shoppailureissuilta tarttui mukaan lähinnä sisustusjuttuja. Uuden kämppikseni kanssa sovittiin, että keittiön sisustus on mun vastuulla, joten täältä pesee! Retro on päivän sana keittiössä. Sinne jää vanhoja elementtejä, mutta nyt on tarkoituksena yhdistää värimaailmaa entisestään ja saada lisää kodikkuutta aikaiseksi. Tämän tyylisiä pin up-purkkeja yms tulee tulevaisuudessa näkymään meidän keittiössä:





Eilen syötiin taivaallisen hyvin. Menussa oli sisäflepihvit, bearnaise- ja punaviinikastikkeet, itsetehdyt uunilohkoperunat -ja porkkanat sekä rucola-tomaatti-kurkku-avocado-salaatti. Pakko sanoa, että oli kyllä huomattavasti parempi setti kuin ravintolassa keskimäärin. Aperitiivina nautittiin sitä ranskalaista Drappier-shampanjaa, jonka esittelin edellisessä postauksessa ja ruokajuomana Casillero del Diablon Shirazia. Oli kyllä nappivalinnat. Namm..

Tämänpäiväinen thaihieronta oli kyllä huippu. Tunnin kestänyt käsittely maksoi vain 350 kruunua ja siinä käsiteltiin kyllä KAIKKI. :D Siveellisemmät olisivat saattaneet ahdistua rinta -ja nivushieronnoista. Oli kyllä ihanaa kaikenkaikkiaan! Loppuvaiheissa mulle ominaisia kipupisteitä eli hartioita käsiteltiin vielä istualtaan. Lopuksi sain vielä lasillisen vettä ja iloisia hymyjä henkilökunnalta. Menen varmasti uudestaankin! :)

Päivän kruunasi vierailu lempparipikaburgeripaikassani, eli Burger Kingillä! Siellä nautittu Fullkorn Whopper oli taas hintansa väärti. Täysjyväsämpylä ja kevytmajo saivat aikaan paremman omantunnon. ;) Toisaalta ihan hyvä, että BG:llä ei ole vieläkään toimipistettä Suomessa, ettei tule liian usein vierailtua.

Päivän biisiksi Tukholman kunniaksi ruotsalaista:



maanantai 7. helmikuuta 2011

Taxfree-ostoksia

Täällä laivalla pyörissa tulee houkutus luonnollisesti myös taxfreehen. Alessa oli muutamia tosi kivoja juttuja!

Viinit: 3 pulloa Casillero del Diablo-viinejä 15 eurolla (maissa 9,99 e/pullo)


Valitsin kuvassa olevan Shirazin, koska se oli entuudestaan tuttu ja osoittautunut hinta-laatusuhteeltaan oikein loistavaksi viiniksi. Täyteläinen punaviini sopii nautittavaksi esim. juustojen tai grillattavien ruokien kanssa, tai sitten ihan sellaisenaan.

Olen vuosia ollut punaviinin orja. Valkkareita ei ole tullut maistettua nimeksikään edes kesällä. Täällä merellä tulin eräänä iltana maistaneeksi hyvää valkkaria, ja se koukutti. Nyt mukaan tarttui tarjouksesta kaksi kyseisen merkin Chardonnayta. Tuli eilen testattua maku ja oli kyllä sekin kohdallaan. Harvemmin tosin löytyykään chileläistä viiniä, jossa ei maut olisi kohdallaan.

Drappier -shamppanja  (ei saatavissa Alkosta)



Päätin pitää äidille Tukholmassa tyttöjen illan ja ostin juhlan kunniaksi pullon ranskalaista shamppanjaa. Tämä juoma on valittu Viking Linen viiniraadissa Ship's Wine-shamppanjaksi, joten odotan maistamista innolla.

Björn Borg

Classic flipper-aamutossut ovat aivan ihanat jalassa ja sopivat loistavasti tallusteluun täällä laivalla henkilökunnan tiloissa. =)


Alessa oli myöskin Björn Borgin hipstersejä ihanassa Cupcake-paketissa.

Tänään ennen Tukholmaan rantautumista mukaan lähtee vielä kilo härän sisäfileetä ja omien silmien edessä valmistettu kuubalainen sikari tuliaiseksi.



keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Elämääni kuvina

Inspiroiduin Miran blogista ja päätin lisätä pari kuvaa elämästäni.

a photo of your favourite band/musician


Tähän on pakko pistää pari...


 Queen


 Guns N' Roses


            
 Rammstein


a photo of your favourite film(s)


 A girl, interrupted


 Popularmusik från Vittula


 Shawshank Redemption


 Gran Torino


a photo of you




 2008


a photo of your best friend(s)




                            




a photo of one of your favourite family members


 London


a drunk photo of you


 Firman pikkujoulut



tiistai 1. helmikuuta 2011

Ihana intialainen päähieronta

Pohjana: Kärsin kroonisesta niskahartiasärystä.

Kävin eilen intialaisessa päähieronnassa 11.hetkessä Forumissa. Olin ihan siinä uskossa, että kysessä todellakin on vain _pää_hieronta, mutta toisin kävi.

Koko kauneuskeskus antoi välittömästi kivan ensivaikutelman. Itämaisen värinen sisustus odotuspisteessä sai mielihyvän tunteen heräämään. Istuskellessani odottamassa vuoroani, sain lukea ihanaa brittiläistä tukkalehteä.

Itse hoito aloitettiin suurten puuovien takana tuolilla istuen. Musiikki taustalla oli rentouttavaa ja valaistus sopivan hämärä. Aluksi käsiteltiin hartiat, yläselkä ja niska. Olin jo tässä vaiheessa jonkinasteisessa euforiassa. Minulle sopii istuen suoritettu hieronta makuuasentoa paremmin, koska hartiani ovat niin jumissa, että niihin ei pääse helposti käsiksi makuuasennossa. Istualtaan tunsin voiman painuvan lämpönä lihaksiini. Hartiat rentoutuivat kunnolla pitkästä aikaa. Niska tykkäsi nannaa kunnon painelusta.

Rintalihaksien kohdalla huomattiin, että mulla on koko paketti kaulasta alaspäin aivan jumissa. Hieronta tuntui vähän kivuliaalta, mutta ai että sitä tunnetta jälkeenpäin. Käsivarret käsiteltiin myös ja niistä kokemukset samanlaiset kuin rinnasta. Päähieronta oli aivan täydellinen. Ainut pieni miinus tuli omasta tukastani, joka on näin talvisin sen verran sähköinen, että ritisi korvissa nautinnon aikana. Erona tavalliseen hierontaan intialaisessa käytetään osittain eräänlaisia nipistyksiä ja naputuksia. Ne tuntuivat hauskalta ja erilaiselta.
Lopuksi siirryin makuuasentoon, jossa hierottiin kasvot, korvat ja viimeisteltiin pää. Olin taivaissa.



Hoidon jälkeen sain rauhassa nousta ylös ja juoda lasillisen vettä. Samalla kehoitettiin juomaan runsaasti vettä samana päivänä ja välttämään saunomista.

Lähtiessäni kotiin tunsin itseni ihan eri ihmiseksi kuin mennessä. Oloni oli täysin rentoutunut ja hetken päästä myös todella energinen. Olen käynyt tosi monissa erilaisissa hoidoissa ja tämä oli kyllä ehdoton suosikkini. Voin lämpimästi suositella intialaista päähierontaa kaikille!

(Kuva: http://www.studiofeelit.fi/Pics/intialainen.jpg)