maanantai 27. syyskuuta 2010

Hemmotteluviikko

Perus maanantaiv**utuksesta huolimatta viikko alkoi loistavasti, kun varaamani hemmottelupakettiaika koitti. Kyseessä oli Turun kosmetologikoulun kalenterista bongaamani supertarjous, jossa sai kasvohoidon, spa-jalkahoidon ja käsihoidon 50 eurolla.

Kasvohoito ylitti kaikki odotukset. Alkupuhdistuksien jälkeen iho analysoitiin. Mulla on just sellainen iho, jollaiseksi sen oon aina kuvitellutkin, eli herkkä pintakuiva sekaiho. Tämän jälkeen iho höyrytettiin ja samalla hierottiin kuorinta-aine. Kaikki tuotteet valittiin tietysti mun ihotyypin mukaisesti. Kuorinta-aineen vaikuttava aine oli jojoba-öljy. Seuraavaksi puhdistettiin iho mekaanisesti, eli toisin sanoen simmosella rautahärvelillä kaiveltiin mustapäitä ulos. Yleensä tuo sattuu ihan järkyttävästi, mutta nyt pikkaisen nipisteli, tyttö osasi hommansa. =) Puhdistus viimeisteltiin vielä korkea taajuus-laitteella. 
Harmikseni olin nyppinyt kulmakarvoja jo kotona, mutta onneksi omaan puolihuolimattomaan tapaani sinne oli jäänyt jotain työstettävää (rakastan sitä tunnetta, kun joku nyppii mun kulmakarvoja! Juu, masokisti...) Tämän jälkeen tehtiin kasvo-, dekoltee- ja niskahieronta. Aaaah niin ihanaa! Naamiovaiheessa laitettiin kahta eri naamiota. Puhdistavaa T-alueelle ja kosteuttavaa muualle kasvoihin. Päivettävä kasvovoide viimeisteli kokonaisuuden. 


Kasvohoidon kanssa samanaikaisesti tehtiin siis myös spa-jalkahoito ja käsihoito. Näissä molemmissa suuressa roolissa oli hieronta, joka oli ennalta-arvattavasti aivan ihanaa. Lisäksi kynnet liotettiin ja tehtiin manikyyri ja pedikyyri. 

Koska mulla on kyseessä hemmotteluviikko, se tarkoittaa, että keskiviikkona menen tunnin hierontaan, jonka hankin CityDealin kautta. Tuosta lystistä pulitan vaivaiset 10 euroa. Tällä viikolla pitäisi myös tulla Elloksen paketti, josta tulee löytymään uudet Adidaksen juoksulenkkarit, ulkoilupuku, uimapuku, pari mekkoa (ylläri), sormikkaita, legginsit jne.. Näistä lisää tuonnempana.

Olen myös hemmotteluviikon puitteissa lisännyt kalenteriin liikuntaa. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä keppijumppaan, BodyBalanceen ja BodyPumpiin. Liikunnan lisääminen tosin ei rajoitu vaan tähän viikkoon, vaan tarkoitus olisi aktivoitua pidemmälle aikavälille. Ensi viikolle on merkitty Circuitia ja BodyCombatia ja sitä seuraavalle viikolle zumbaa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

(Kuva pikkuparatiisi.fi)

2 kommenttia:

  1. Vähänkö toi hemmottelupaketti oli edullinen ! Olis niin ihanaa itekin päästä tommoseen, mutta mistä sitä aikaa repis ? Vuorokauteen lisää tunteja :D

    VastaaPoista
  2. Se oli ihana rentoutumishetki arjen keskelle. =) Aikaa tohon meni n. 2 tuntia ja iho tuntuu tosi hyvälle, eikä kiristele mistään kuten yleensä. Suosittelen! Mullakin yleensä liian vähän tunteja vuorokaudessa, mut tohon kannatti panostaa.

    VastaaPoista