keskiviikko 14. syyskuuta 2011

MTL-mallina

Olin muutama viikko sitten Porin Sokoksella More To Love-tyttöjen, Mimmin ja Pepin, stailausmallina. He hakivat bloginsa kautta kahta plus-kokoista naista stailattavaksi lauantaiseen muotipäivään, jossa lanseerattiin Sokoksen uutta Gossip-mallistoa.

Paikanpäälle saavuttiin klo 8 aamulla, jolloin Sokoksen kampaaja ja meikkaaja fiksasivat sekä minut, että toisen mallin, Piian. Mulle laitettiin kiharaa tukkaan ja meikki melko samanlainen kuin yleensä itsekkin käytän, mustat yläluomirajaukset ja kirkkaanpunaista huulipunaa.



Tämän jälkeen nautittiin pikaista aamiaista ja suunnattiin varsinaiseen vaatestailaukseen. Ensin piti valita mallistosta jokin vaate, joka ensimmäisenä osuu silmään. Valitsin mustan bleiserin, josta Peppi ja Mimmi fiksasivat mulle töihinkin sopivan smart casual-tyylin. Bleiseriin yhdistettiin istuvat farkut ja valkoinen kauluspaita. Kengiksi he valitsivat ruskeat Vagabongin nilkkurit ja kaulaan ripustettiin näyttävät mustahopeiset helmet.

Piialle valittiin musta tunika, jossa on hieno kivikoriste rinnuksilla. Tämän kanssa hänelle puettiin mustat legginsit ja punainen huivi sekä kiilakorkoa jalkoihin.


Päivän aikana esiteltiin vaatteet yleisölle kahteen otteeseen, ja aijai, kun oli ihanaa olla yleisön edessä <3.


KIITOS KOVASTI PEPILLE JA MIMMILLE IHANASTA PÄIVÄSTÄ!

Illalla edustin vielä Arin, Topin ja Mikon 90v juhlissa, jonne ihana look oli omiaan. Tässä Heidin kanssa.




4 kommenttia: