maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ihanat vapaapäivät

Mun ensimmäinen vapaapäivä oli torstaina. Silloin oli hieno kruunata vapaat alkaneiksi Jennin kanssa päiväkaljalla, eli yksillä tuopeilla Red Hot Chilisin terdellä. Illalla oli luvassa Viikkarin kesätyttöjen illanvietto Pikku Torressa, jonne tuli sitten paikalle mun lisäksi Hanne. Kovat bileet. :D Ruoka oli hyvää (Burger vuohenjuustolla ja extra-juustokastikkeella, nams!), seura loistavaa ja kiva ilta saatiin aikaiseksi ihan kahdestaankin!




Lauantaina kävin Markuksen kanssa syömässä Pikku Torressa (mikäköhän on mun lemppariravintola...) ja sen jälkeen otettiin Puolalan puisto haltuun Jennan ja Markuksen kanssa. Ilta kului leppoisasti kylmiä juomia nautiskellen, mutta aamulla olo oli jotain aivan käsittämättömän hirveää...



Lauantaina oli sitten iltavuoron jälkeen luvassa Botellón. Ihmisiä oli kuin jollain festareilla! Siis ihan käsittämättömän paljon. Täällä Turussa tuo tapahtuma pidettiin nyt kolmannen kerran ja sen yleisömäärä on kasvanut räjähdysmäisesti. Ekana vuonna paikalla oli 70 juhlijaa, tokana reilu 1000 ja nyt arviolta 4000-5000 pikniköitsijää. Harmittavaa on vaan se kauhea sotku, joka Turun Sanomien mukaan valtasi puiston maisemaa seuraavana päivänä. Valitettavasti kamera jäi kotiin ja lauantailta ei ole yhtään otosta.

Eilen sunnuntaina oli virallinen lepopäivä. Päivään kuului hyvää safkaa (lämmin nacholautanen, jossa nachoja, jauhelihaa, salsaa, persikoita ja jalapenoja kuorrutettuna mozzarella-raasteella sekä omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta), 10 jaksoa Puhtaat valkeat lakanat-sarjaa ja akkujen latailua. Hieno päivä!

Tänään Anna kysäisi, että haluaisinko antaa uuden kodin hänen vanhoille tuoksuilleen, joita hänen ei enää tule käytettyä. Meillä on samanlainen hajuvesimaku ja riemusta kiljuen adoptoin ihanuudet uuteen kotiin. Tässä kuva tuoksuista:


Vasemmalta oikealle:

- DKNY Be Delicious
- JLo Glo after dark-näyte
- Victoria's Secret Body Mist (mansikka-shamppanja)
- Escada-näyte
- JLo Deseo
- JLO Glow afrer dark
- Avril Lavigne Rock Star-näyte
- Lacoste Touch of Pink
- Prada
- Kenzo Amour-näyte
+ Make Up Storen ihana punainen huulikiilto

Oon niin happy! Aivan mahtavia tuoksuja kaikki, hyvin pidetty ja melkein kaikki täysiä. Anna on ihana. <3

Tänään ajattelin tuoksutella hajuvesiä (kyseinen friikki kun olen), käydä Clas Ohlssonilla hakemassa tuulettimeen oikean putken ja hamstrata lisää Puhtaita Valkeita Lakanoita. =)

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä tuoksuja <3 Olen nyt kesällä ollut niin laiska tuoksujen käyttäjä, että kaikki omat vanhatkin tuntuvat taas ihan "uusilta" :D

    VastaaPoista
  2. Heh, niinhän se menee. =) Mä oon nyt ihan rakastunut tohon DKNY:iin! Ihana kesätuoksu.

    VastaaPoista