torstai 10. helmikuuta 2011

Hälsningar från Stockholm!

Olen viettänyt täällä Tukholmassa, eli yhdessä kotikaupungeistani, muutaman päivän laivaviikosta palautuen.
Pari ensimmäistä päivää menikin aika pitkälti laiskotellessa ja shoppaillessa, eilen vietettiin äidin kanssa tyttöjen iltaa ja tänään kävin ensimmäistä kertaa thaimaalaisessa öljyhieronnassa.

Shoppailureissuilta tarttui mukaan lähinnä sisustusjuttuja. Uuden kämppikseni kanssa sovittiin, että keittiön sisustus on mun vastuulla, joten täältä pesee! Retro on päivän sana keittiössä. Sinne jää vanhoja elementtejä, mutta nyt on tarkoituksena yhdistää värimaailmaa entisestään ja saada lisää kodikkuutta aikaiseksi. Tämän tyylisiä pin up-purkkeja yms tulee tulevaisuudessa näkymään meidän keittiössä:





Eilen syötiin taivaallisen hyvin. Menussa oli sisäflepihvit, bearnaise- ja punaviinikastikkeet, itsetehdyt uunilohkoperunat -ja porkkanat sekä rucola-tomaatti-kurkku-avocado-salaatti. Pakko sanoa, että oli kyllä huomattavasti parempi setti kuin ravintolassa keskimäärin. Aperitiivina nautittiin sitä ranskalaista Drappier-shampanjaa, jonka esittelin edellisessä postauksessa ja ruokajuomana Casillero del Diablon Shirazia. Oli kyllä nappivalinnat. Namm..

Tämänpäiväinen thaihieronta oli kyllä huippu. Tunnin kestänyt käsittely maksoi vain 350 kruunua ja siinä käsiteltiin kyllä KAIKKI. :D Siveellisemmät olisivat saattaneet ahdistua rinta -ja nivushieronnoista. Oli kyllä ihanaa kaikenkaikkiaan! Loppuvaiheissa mulle ominaisia kipupisteitä eli hartioita käsiteltiin vielä istualtaan. Lopuksi sain vielä lasillisen vettä ja iloisia hymyjä henkilökunnalta. Menen varmasti uudestaankin! :)

Päivän kruunasi vierailu lempparipikaburgeripaikassani, eli Burger Kingillä! Siellä nautittu Fullkorn Whopper oli taas hintansa väärti. Täysjyväsämpylä ja kevytmajo saivat aikaan paremman omantunnon. ;) Toisaalta ihan hyvä, että BG:llä ei ole vieläkään toimipistettä Suomessa, ettei tule liian usein vierailtua.

Päivän biisiksi Tukholman kunniaksi ruotsalaista:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti