maanantai 7. helmikuuta 2011

Taxfree-ostoksia

Täällä laivalla pyörissa tulee houkutus luonnollisesti myös taxfreehen. Alessa oli muutamia tosi kivoja juttuja!

Viinit: 3 pulloa Casillero del Diablo-viinejä 15 eurolla (maissa 9,99 e/pullo)


Valitsin kuvassa olevan Shirazin, koska se oli entuudestaan tuttu ja osoittautunut hinta-laatusuhteeltaan oikein loistavaksi viiniksi. Täyteläinen punaviini sopii nautittavaksi esim. juustojen tai grillattavien ruokien kanssa, tai sitten ihan sellaisenaan.

Olen vuosia ollut punaviinin orja. Valkkareita ei ole tullut maistettua nimeksikään edes kesällä. Täällä merellä tulin eräänä iltana maistaneeksi hyvää valkkaria, ja se koukutti. Nyt mukaan tarttui tarjouksesta kaksi kyseisen merkin Chardonnayta. Tuli eilen testattua maku ja oli kyllä sekin kohdallaan. Harvemmin tosin löytyykään chileläistä viiniä, jossa ei maut olisi kohdallaan.

Drappier -shamppanja  (ei saatavissa Alkosta)



Päätin pitää äidille Tukholmassa tyttöjen illan ja ostin juhlan kunniaksi pullon ranskalaista shamppanjaa. Tämä juoma on valittu Viking Linen viiniraadissa Ship's Wine-shamppanjaksi, joten odotan maistamista innolla.

Björn Borg

Classic flipper-aamutossut ovat aivan ihanat jalassa ja sopivat loistavasti tallusteluun täällä laivalla henkilökunnan tiloissa. =)


Alessa oli myöskin Björn Borgin hipstersejä ihanassa Cupcake-paketissa.

Tänään ennen Tukholmaan rantautumista mukaan lähtee vielä kilo härän sisäfileetä ja omien silmien edessä valmistettu kuubalainen sikari tuliaiseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti