tiistai 1. helmikuuta 2011

Ihana intialainen päähieronta

Pohjana: Kärsin kroonisesta niskahartiasärystä.

Kävin eilen intialaisessa päähieronnassa 11.hetkessä Forumissa. Olin ihan siinä uskossa, että kysessä todellakin on vain _pää_hieronta, mutta toisin kävi.

Koko kauneuskeskus antoi välittömästi kivan ensivaikutelman. Itämaisen värinen sisustus odotuspisteessä sai mielihyvän tunteen heräämään. Istuskellessani odottamassa vuoroani, sain lukea ihanaa brittiläistä tukkalehteä.

Itse hoito aloitettiin suurten puuovien takana tuolilla istuen. Musiikki taustalla oli rentouttavaa ja valaistus sopivan hämärä. Aluksi käsiteltiin hartiat, yläselkä ja niska. Olin jo tässä vaiheessa jonkinasteisessa euforiassa. Minulle sopii istuen suoritettu hieronta makuuasentoa paremmin, koska hartiani ovat niin jumissa, että niihin ei pääse helposti käsiksi makuuasennossa. Istualtaan tunsin voiman painuvan lämpönä lihaksiini. Hartiat rentoutuivat kunnolla pitkästä aikaa. Niska tykkäsi nannaa kunnon painelusta.

Rintalihaksien kohdalla huomattiin, että mulla on koko paketti kaulasta alaspäin aivan jumissa. Hieronta tuntui vähän kivuliaalta, mutta ai että sitä tunnetta jälkeenpäin. Käsivarret käsiteltiin myös ja niistä kokemukset samanlaiset kuin rinnasta. Päähieronta oli aivan täydellinen. Ainut pieni miinus tuli omasta tukastani, joka on näin talvisin sen verran sähköinen, että ritisi korvissa nautinnon aikana. Erona tavalliseen hierontaan intialaisessa käytetään osittain eräänlaisia nipistyksiä ja naputuksia. Ne tuntuivat hauskalta ja erilaiselta.
Lopuksi siirryin makuuasentoon, jossa hierottiin kasvot, korvat ja viimeisteltiin pää. Olin taivaissa.



Hoidon jälkeen sain rauhassa nousta ylös ja juoda lasillisen vettä. Samalla kehoitettiin juomaan runsaasti vettä samana päivänä ja välttämään saunomista.

Lähtiessäni kotiin tunsin itseni ihan eri ihmiseksi kuin mennessä. Oloni oli täysin rentoutunut ja hetken päästä myös todella energinen. Olen käynyt tosi monissa erilaisissa hoidoissa ja tämä oli kyllä ehdoton suosikkini. Voin lämpimästi suositella intialaista päähierontaa kaikille!

(Kuva: http://www.studiofeelit.fi/Pics/intialainen.jpg)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti