maanantai 22. maaliskuuta 2010

Viikonloppua odotellessa...

Koulussa on hirveä tohina päällä, kun on viimeinen viikko ennen työssöoppimisen alkamista. Siksipä en ole nyt ehtinyt kauheasti kirjoitella tänne.

Viikonloppuna pidettiin perjantaina Tartu Mikkiin!-kisastudiota, koska oltiin muutaman kaverin kanssa siellä yleisössä. Tuli sitten kolmeen asti yöllä istuttua ja parannettua maailmaa. Lauantaina lähdin jo puoli kahden maissa liikenteeseen, ja olin Turkuhallissa Business Clubilla ja katsomassa matsia aitossa. TPS pelasi kauden viimeisen runkosarjan ottelun HIFKiä vastaan voitokkaasti lukemin 3-2. Hyvä TPS! Koko illan tarjoilut olivat ilmaiset ja varsin tasokkaat, ja jengi lähti jatkamaan melkoisissa pohjissa.. Illan aikana käytiin mulle uudessa Cup & Pintissä rautatieaseman liepeillä. Se osoittautui ihanaksi indie-henkiseksi paikaksi, jonka kruunasivat majesteettiset valtaistuin-tuolit. The Sounds soi ja Magners oli maittavaa. Roger. Sunnuntai sitten menikin selviytyessä..

Tänään kävin nappaamassa ruotsin suullisesta kokeesta odotetun kiitettävän. Huomenna olisi vuorossa matkailumaantiede, torstaina kiertoajelukoe ja perjantaina laivaliikenteen varausjärjestelmiä käsittelevän Amadeuksen koe. Lauantaina luvassa Saaristo-risteilyä, joten kiirettä pukkaa.

Angst-fiilikseen sopiva loistavuus-biisi:



Nyt treeneihin, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti