keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Takaisin salille!

Vaikkei ulkomuodosta (vielä) ehkä huomaakaan, minäkin käyn salilla! Aloitin tammikuun lopulla, ja olen rakastunut etenkin Les Millseihin eli ohjattuihin jumppiin. Käyn mielelläni BodyPumpissa, Power Circuitissa, BodyBalancessa, Zumbassa ja Pilateksessa, mutta suurin intohimoni on BodyCombat.



Kuten kuvasta näkyy, Body Combat on hyvä mix kamppailulajiharjoittelua ja aerobista settiä tiukassa paketissa. Tuntiin kuuluu potkuja, lyöntejä ja hieman perinteisestä aerobicista tuttuja askelsarjoja. Hiki lentää ja ardrenaliini virtaa. Ihanaa! Tulee oiva tilaisuus purkaa kaikki paineet ja keskittyä siihen omaan suoritukseen.

Hiihtoloman ajan oli taukoa liikkumisesta, ja kroppa huutaa sinne jo. Se tunnin jälkeinen euforia on jotain aivan uskomatonta.

Ruokavalio on syytä asettaa taas jo hyväksi havaitulle 5 ateriaa päivässä-linjalle. Terveellistä koti -ja kouluruokaa, puuroa aamulla ja jotain pientä välipalaa kuten hedelmää. Sillä tippui kuukaudessa 5 kg yhdistettynä hyötyliikuntaan (kävelen kouluun 2km/suunta/päivä eli 20 km viikossa) ja näihin liikuntatunteihin.

Tästä on hyvä jatkaa uutta elämäntapaa!

2 kommenttia: