maanantai 1. maaliskuuta 2010

Back in business

Hiihtoloma vierähti ja paluu sorvin ääreen koitti. Se tarkoittaa sitä, että blogipäivitykset jatkuvat entiseen tapaan. =) Nyt luvassa se lupaamani suuri hiihtolomapostaus.

Tiistaina matkustin Porista Raumalle ja sain kyllä reissun aikana paremman kuvan kaupungista kuin mikä on ennen ollut. Oltiin ystäväni Katariinan kanssa syömässä Wanhan Rauman Kellarissa ja en muista koska olisin viimeksi saanut niin hyvää ravintelisafkaa! En normaalisti syö possua kovinkaan usein, mutta nyt päädyin siihen rakastamieni Bearnaisen ja Aura-juuston houkuttelemina. Miljöö oli myöskin hieno ja sopii tarvittaessa myöskin romanttisiin iltoihin perhe -ja ystäväjuttujen lisäksi. Ruuan jälkeen heitettiin autolla sight seeing-kierros, jossa näin mm. entisen RMJ-paikan, uuden keskustan, Äijänsuon urheilukeskuksen ja muuta. Yhdet juomat nautittiin Mr Jonesissa, jossa kiinnitimme vahvasti keski-ikäisten miesten huomiota.

Kämppikseni Ira haki minut sieltä, ja ajettiin Rauman maaseudulle hänen vanhempiensa luokse. Siellä saunottiin tunnelmallisimmassa ulkosaunassa, missä olen koskaan ollut! Lauteet olivat tosi korkealla kuin parvella, ja sauna oli koristeltu kynttilöin. Illan kruunasi muutama olut ja kuohari.



Pääsin myöskin tapaamaan eläinystäviä! Tässä Sulo aka Sukke-kisu ja Juice-koira:





Keskiviikkona käytiin meren jäällä köyhän miehen koiravaljakkoajelulla, joka käsitti pulkan, koiran ja vetovaljaat. Vauhti oli kova ja todella hauskaa oli!

Keskiviikkona siirryttiin Turkuun lähteäksemme torstaina Seiskan Bileristeilylle. VRkään ei pettänyt meitä ja aikataulullisesti ei tullutkaan oletettuja hankaluuksia. Käytiin Iguanassa texmex-päivällisellä ja päästiin itsepalveluautomaatin ansiosta kohtuullisen kivuttomasti laivaan. Kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa:

























Melkoisen lujaa siis meni... Siihen vielä lisäksi saunaviikonloppu syntymäkaupungissa, niin voitte arvata millainen olo on edelleen...

1 kommentti: