lauantai 13. helmikuuta 2010

Juhlaa

Aloitetaan vaikka tuo mekkovalikoiman läpikäyminen vaatimattomasti tuolta vasemmasta reunasta, eli juhlamekko-osastosta.

Tätä mekkoa nyt en varsinaisesti juhliin pukisi, mutta esimerkiksi viinien maisteluiltaan hyvinkin. Tämä mekko tarttui mukaan Hennesiltä ennen joulua ja oli päällä mm. jouluaattona sukuillallisella.



Pikkujouluaikaan Hennesiltä bongattu pikkumusta, joka on vähän turhan hieno perinteisiin kotibilekekkereihin. Mekon jujuna toimii etualalla oleva rusetti.





Eräs ikuisista suosikeistani! Haettiin aikanaan penkkarimekkoa mulle (esitin Marilyn Monroeta) Tukholmasta, ja Manhattan-nimisestä liikkeestä löytyi tämä rakkautta-ensi-silmäyksellä-mekko. Sopivaa kokoa ei sattunut olemaan liikkeessä joten mutsi fiksasi taakse nyörit vetoketjun tilalle. Olen niiden penkkareiden jälkeen käyttänyt tätä ylioppilasjuhlien jatkoilla ja eräissä 30-vuotisjuhlissa.



(Yo-mekkokin varmasti kuuluisi tähän, mutta se on sen tyylinen, että puen sen varmaan seuraavan kerran hautajaisiin ja se on laatikossa kellarissa, kun ei ole käyttöä kovinkaan usein...)

Ja komeuden kruunaa tämä itsesuunnittelemani vanhojentanssimekko. Valitsin itse kankaat ja piirsin luonnoksen ja ompelija toteutti. Olen hirmutyytyväinen lopputulokseen. Tätä on käytetty itsenäisyyspäivän iltapukubileissä wanhojen jälkeen. Kuvasta muuten kuuluu kiitos Madmoiselle Pigalle-blogin Irenelle! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti