lauantai 13. helmikuuta 2010

Perusasioita

On ehkä syytä kertoa jotain perusasioita musta itsestäni, sekä vaatevalikoimasta. Mekkoja ja hameita löytyy tällä hetkellä iso määrä erilaisiin tarkoituksiin. Entisestä farkkutytöstä on muutamasta vuodessa tullut mekkojen ja hameiden nimeen vannova nuori nainen, joka käyttää housuja lähinnä urheillessa ja kiireisinä hälläväliä-aamuina koulussa. Käytän siis kaksilahkeisia vain silloin kun on olosuhteiden pakko. Leveät helmat tuovat naisellisuutta ja saavat olon tuntumaan huolitellummalta.

Asioita, jotka voi yhdistää mun tyyliin:

- rock
- glamour
- punainen, musta ja violetti väri pääasiassa
- polvimittaisuus
- nutturat
- kangaskukat
- mustat helmikorut + niitit
- bootsit
- tennarit
- avokkaat
- takeissa nahka ja villakangas
- erilaiset sukkahousut
- printti-t-paidat
- bad hair dayn pelastaa myssy
- aurinkolasit suostuisilla ilmoilla

Asioita, joita ei mun vaatekaapista löydä:

- Crazy Age-tyyliset farkut
- Only-lasit
- napapaidat
- stringit
- mikroshortsit
- naurettavan kalliit merkkilaukut

Vaatekaappini on onnettoman pieni sinne ahdettuun vaatemäärään nähden. Ylimääräinen rekki tulisi tarpeeseen. Onneksi tuossa naapurissa sijaitsee Pelastusarmeijan kirppari, jonne voi tarpeen tullen raahata aikana nähneitä vaatteita muiden iloksi.

Merkit ovat mulle melko toissijainen juttu. Kaikista tärkeimpänä ominaisuutena pidän sitä, että miltä se vaate näyttää. On ihan sama, onko vaate Vapaa-Valinnasta vai Guccilta. Useimmiten tulee shoppailtua Hennes & Maurizilla, verkkokaupoissa ja ulkomailla pienemmissä liikkeissä, joita ei Suomesta löydä. Aika harvoin kaupungilla kävelee vastaan ihmisiä, joiden vaatteet yhdistän omaan vaatekaappiini. Tuen myös kierrätystä vahvasti ja kierrän silloin tällöin myös kirppareilla ja toisinaan teen huippulöytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti