maanantai 15. helmikuuta 2010

Meikkiostoksilla

Nyt tulee tunnustus. Olen yleensä hyvin laiska meikkaaja ja etenkin meikkishoppailija. Ostan yleensä meikit edellisten loppuessa samoilta merkeiltä ja päädyn pikashoppaillessa hyväksi havaittuihin tuotteisiin. Samoin meinasi käydä tänään. Ajattelin treenien jälkeen pikaisesti käydä Sokokselta ostamassa aiemmin loppuneiksi listaamani tuotteet. Olinkin kerännyt kaikki meikkituotteet listalta, kun huomasin Wet n Wild-ständin. Ajattelin ensin, että mikä pikkutyttöjen sarja tämä on. Tarkempi tutustuminen osoitti, että sarjasta löytyi kopiot kädessäni olevista tuotteista värejä myöten. Hinta vaan oli yli puolet halvempi, ja kokeilunhaluni heräsi. Intoa lisäsi, kun huomasin merkin kaikkien tuotteiden olevan -25% alessa.



HUOM: Kuvat ovat sitten nopeita kokeiluja suoraan salilta ja kaupasta, joten älkää kiinnittäkö huomiota pohjaan jne. ;)

Mukaan matkaan tarttui:


WnW Speed Gloss Energizing Lip Shine sävyssä Crazed red



Ekatestauksen tulos: Koostumus melko tahmea, mutta väri kiva. Tuntuu huulilla samalta, kuin superhoitavat huulirasvat.

WnW Mega Eyes Eye Shadow sävyssä Pure Gold



Ekatestauksen tulos: Kiva sävy! Hyvin pigmenttejä ja levittyi hyvin ja vaikuttaa pysyvältäkin!

WnW Perfect Pair Eye Wand (luomiväri ja kajal samassa kynässä eri päissä) sävyssä Smoke Lilac



Ekatestauksen tulos: Voidemaisessa luomivärissä ei kovinkaan paljon pigmenttejä, sopinee arkimeikkiin. Kajal hyvä!

WnW Rock Solid-kynsilakka sävyssä Dream Black Metallic



Ekatestauksen tulos: Sävy ihana ja kahdella kerroksella oikein intensiivinen. Koostumus melko löysää, joten tarkkana saa olla.

WnW luomiväriapplikaattoreita

Ikisuosikki mihinkään-en-vaihda Lumenen Matte Harmony-mineraalimeikkipuuteri sävyssä 20 Aprikoositee

Myöskin tukkapuolelta lähti pari tuotetta mukaan:

Cosmon Beauty Awardreista bongattu Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor-tehis ja Osiksen Session Hair Spray hyvästä alesta.

Vähän lisää tukka-asiaa:


Tukkajutut onkin meikkejä huomattavasti tutumpi alue mulle. Olen reilut 6 vuotta vaikuttanut aktiivisesti eräällä foorumilla ja saanut sieltä paljon tietoutta hiustenhoidosta ja tuotteista. Teinivuosina tukka vaihtoi väriä kerran parissa viikossa punaisesta sinisen ja pinkin kautta vihreään ja se on kärsinyt enemmän tai vähemmän vuosien aikana kaikkien käsittelyjen johdosta. On koettu pikkuletit, kuiturastat, hiustenpidennyksiä ja muuta rääkkiä. Puolitoista vuotta sitten aloin kasvattaa tukkaa ja sen jälkeen olen jättänyt ylenpalttisen blondaamisen ja muut rääkit. Viime kesänä vielä oli lyhyt punavaihe, mutta siitä lähtien ollaan menty enemmän tai vähemmän mustanpuhuvalla linjalla. Uutena vuotena taka-alalle tehtiin Magmalla punertavaa raitaa, mutta se ei vaikuttanut tukan kuntoon ainakaan huonontavasti.

Kuva uudeltavuodelta, kasvanut sentin puolitoista tuosta, mutta väri likimiten sama.



Ja eilen leikelty otsis.



Huomenna luvassa kouluvaatepostaus! =)

2 kommenttia:

  1. MOI :D! Tuli sun blogi vastaan satunnaisella, katoin, että ompas tuttu naama :)

    VastaaPoista
  2. Heh, kiva törmätä tuttuihin naamoihin täällä. :) Tää mun blogi on aika uusi juttu, mutta pyrin pitämään kiinnostusta yllä ja kirjoittelemaan ainakin muutaman päivän välein. =)

    VastaaPoista